085-0494494

Home > Evenementen > ERP Today – Event 3 oktober 2024

ERP Today – Event 3 oktober 2024

17 juli 2024

Donderdagmiddag 3 oktober organiseert IT Selector samen met Succeed IT, Promentum Consulting, Prio1 en Novutech een exclusief evenement, ERP Today!

Klik hier om je aan te melden:

Aanmelden ERP Event

Een waardevolle middag waar bedrijven en software leveranciers samenkomen. Neem deel aan dit event en kom alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen rondom ERP systemen, welke software mogelijkheden er zijn en welke oplossingen het beste passen bij uw branche.

Tijdens het evenement krijgt u de mogelijkheid om in 1 middag kennis te maken met deze partners en inhoudelijke kennis op te doen over verschillende ERP oplossing zoals Microsoft Dynamics Business Central, Uniconta, Priority Software en NetSuite.

IT Selector
Bij IT Selector zijn wij gespecialiseerd in het succesvol matchen van vraag en aanbod. Al ruim 10 jaar helpen wij ondernemers met de inventarisatie van hun bedrijfsprocessen en de selectie en implementatie van ERP oplossingen. Dit doen wij onafhankelijk vanuit een database met alle voor het MKB+relevante software oplossingen en -leveranciers.

Voor deze gelegenheid hebben wij een viertal ERP Software leveranciers samengebracht, zodat u de verschillen en overeenkomsten kunt ontdekken. Interactief, laagdrempelig en actueel.

Ben jij als ondernemer / IT Manager / Finance manager / .. aan het nadenken over selectie en implementatie van een ERP software oplossing binnen jouw organisatie? Meld je dan aan voor het evenement op 3 oktober.

Datum: 3-10-2024
Tijd: 14:00 – 18:00
Locatie: kantoor IT Selector – Arnhemsebovenweg 180, Zeist 

Klik hier om je aan te melden:

Aanmelden ERP Event

 

Deelnemende Leveranciers:


SucceedIT 
Bij SucceedIT digitaliseren en automatiseren wij jouw bedrijfsprocessen om het werken voor iedereen binnen jouw bedrijf leuker en makkelijker te maken. Dat doen wij met het ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central en de voorraadoptimalisatie oplossing EazyStock”

Over Business Central;

Microsoft Dynamics 365 Business Central stroomlijnt je bedrijfsprocessen, automatiseert herhalende taken en werkt perfect samen met andere Microsoft-producten zoals Office 365 en Teams. Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot je gegevens en kun je moeiteloos samenwerken met je team. Kortom, met Business Central beschik je over een krachtig en handig systeem die je werkdag een stuk eenvoudiger en leuker maakt!

Over EazyStock

Dé cloudoplossing voor voorraadoptimalisatie voor MKB-bedrijven is EazyStock. Het helpt je om voorraadniveaus te optimaliseren, bestellingen te automatiseren en de leveringsbetrouwbaarheid te verbeteren. Dat betekent minder kosten en blije klanten! EazyStock is gebruiksvriendelijk en werkt naadloos samen met bestaande ERP-systemen, zodat je snel inzicht krijgt en je processen kunt verbeteren.

Website SucceedIT



Promentum Consulting
Bedrijfssoftware aan retailers en groothandelsbedrijven, Promentum Consulting levert het!
De kracht van Promentum Consulting is dat we een one-stop-shop zijn voor de bedrijven in deze industrie, omdat we naast onze algemene kennis van en jarenlange ervaring met de industrie ook alle software applicaties leveren voor die industrie.

We leveren naast het ERP systemen Uniconta ook warehouse-management-systemen, kassa-systemen, B2C-webshops en B2B-portalen.

Uniconta is een modern ERP Platform:

  • Uniconta levert alle functionaliteit die je mag verwachten van een modern, internationaal georiënteerd, cloud based ERP systeem!
  • Gebruikers kunnen zelf Uniconta aanpassen en uitbreiden met de geïntegreerde no-coding toolkit.
  • Een gratis rapportgenerator,  BI Dashboard generator en productiviteit apps voor op je smartphone.
  • Men kan rechtstreeks communiceren met Uniconta via API, oData of via de gebruikelijke EDI, XML en CSV bestanden
  • Inmiddels hebben tegen 100 softwarebedrijven hun applicatie gekoppeld met Uniconta.
  • Meer dan 30.000 bedrijven in meer dan 50 landen gebruiken Uniconta.


De kleinste Uniconta klant is een duikshop van 2 gebruikers, de grootste klant is een bekend internationaal modemerk met meer dan 500 gebruikers.

Uniconta is simpel en betaalbaar voor het kleinbedrijf in Nederland. Qua functionaliteit, performance en beveiliging is Uniconta schaalbaar, dus uitstekend passend voor de multinationals.

Website Promentum Consulting



Prio1rity Software
Priority ERP biedt een verfrissend en bewezen alternatief voor andere veelal complexe of inflexibele ERP-oplossingen. Het is gemakkelijk te gebruiken, te implementeren, te onderhouden en aan te passen. De complete set modules en de binnen het ERP snel te realiseren mobiele applicaties, business rules en workflows maken het geheel flexibel en breed inzetbaar.

Priority omvat alle ERP-modules om een bedrijf aan te sturen, inclusief financiën, productie, sales, logistiek, human resources, tijd- en aanwezigheidsregistratie, management rapportage, projectbeheer en CRM. Het biedt daarnaast ruime functionaliteit op het gebied van after-sales services, verhuur en lease management.
Priority is multi-company, multi-currency en beschikbaar in uiteenlopende talen. Daarmee is het zeer geschikt voor internationaal opererende bedrijven.

Prio1

Prio1 is de reseller en partner voor Priority ERP in Nederland. Het is een onderdeel van ERP dienstverlener Forza Consulting en zij richt zich op het leveren van een complete dienstverlening en passende toepassingen met betrekking tot Priority ERP.

Met haar brede expertise op het gebied van ERP focust Prio1 zich op bedrijven van verschillende grootte in de industrie en in de groothandel, op service- en projectbedrijven en op de lokale overheid. Prio1 helpt klanten binnen en buiten Nederland met vlotte implementaties, met aanpassingen en integraties en desgewenst met het beheer van hun Priority oplossing.

Website Prio1



Novutech

Novutech, opgericht in 2019 en met kantoren in de Benelux, Frankrijk en Denemarken, is een snelgroeiende digitaliseringspartner voor middelgrote bedrijven in Europa. Het is opgericht met een visie om bedrijfsprocessen opnieuw te definiëren en is gespecialiseerd in Cloud ERP-oplossingen voor scale-ups en groeibedrijven in de sectoren Software, Professional Services en Commerce.

Met een team van meer dan 50 gecertificeerde NetSuite business en technische consultants, staat Novutech in de voorhoede van digitale transformatie en helpen we bedrijven hun doelen te bereiken in de cloud met onze advies-, implementatie-, optimalisatie- en support services. Als toegewijde partner met een langetermijnvisie zorgt Novutech ervoor dat zijn klanten jaar na jaar het meeste uit hun NetSuite-investering halen, waardoor hun pad naar succes in de digitale economie wordt vergemakkelijkt.

Website Novutech


Contact

Vragen over deze middag? Neem dan contact op via info@itselector.nl of via ons contactformulier.

Reageer