085-0494494

Home > Focus Enterprise Solutions

Focus Enterprise Solutions

Focus Enterprise Solutions is jouw strategische partner voor Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations (Finance en Supply Chain Management) en de eigen oplossing Extended Banking. Met een team van gespecialiseerde medewerkers optimaliseren zij jouw ERP systeem: van implementatie, maatwerkconfiguraties tot continue ondersteuning na implementatie. De persoonlijke benadering staat daarbij voorop. Als Microsoft Solutions Partner voor Business Applications heeft Focus Enterprise Solutions een bewezen staat van dienst in het leveren van oplossingen die de bedrijfsprocessen, klantrelaties, data-analyse en innovatie van hun klanten verbeteren op het gebied van Business Applications. Focus Enterprise Solutions werkt zowel voor lokale als internationale bedrijven.

Volg deze leverancier

Branches

Advies en consultancy, Financiële dienstverlening, Groothandel en detailhandel, ICT, media en communicatie, Industrie, Vervoer, post en opslag, Zakelijke dienstverlening

* Focus Enterprise Solutions heeft zich nog niet aangemeld bij het Leveranciers Profiel Programma van ITselector. Voor vragen over deze leverancier kunt u contact opnemen met ons.